En jij? Welke kinderwens vervul jij dit eindejaar?

De Wensenboom For Life is aan zijn derde editie toe. Het is een initiatief van de medewerkers van het gemeentebestuur en het OCMW waarmee ze kinderen die het niet zo breed hebben een fijne kerst bezorgen. Ook dit jaar kun je cadeautjes schenken en een wens in vervulling brengen. Alle kinderen van verenigingen en diensten die deelnemen aan het project “Knokke-Heist geeft elk kind kansen”, kunnen een wens formuleren. Die wensen worden samengebracht in de wensenboom. Via deze speciale website kun je je engageren om een wens van een kind in vervulling te brengen. Het geschenk die je via de website belooft te kopen, moet je dan uiterlijk tegen maandag 18 december 2017 bezorgen bij het onthaal van het Sociaal Huis. Laat je hart spreken en tover een glimlach op het gezicht van een kind! Een mooier kerstgeschenk kun je niet bedenken!

Je kan ook een bedrag storten op het rekeningnummer IBAN BE49 3770 8078 5071 .

Vorig jaar brachten we met ons allen trouwens 107 kinderwensen in vervulling! Van een warm eindejaar gesproken! Dat de vervulling van zo’n wens een grote impact heeft, kun je ook nog opmaken uit de onderstaande verhalen. 

Zo was er een meisje dat voor de eerste keer haar eigen fiets had gekregen, hierdoor kan ze nu zelfstandig en samen met haar vriendinnen op pad.

Een ander gezin kon dankzij de wensenboom samen naar de Efteling en beleefde er een fantastische familiedag.